Valikko
 - Alkuun
 - Jeredes infoa
 - Yhteystiedot
 - Kartta
 - Uutisia

Tuotteet
 - Projektit
 - Vakiotuotteet
 - Yksilöidyt tuotteet

Referenssit
 - Yleistä
 - Ravintolat
 - Julkiset tilat
 - Laivat
 - Myymälät
 - Hotellit
 - Kuvia
 - Linkki
 -
Kantis
VAKIOTUOTTEET JA SOPIMUSTUOTANTO

Tuotantoomme on vuodesta 1994 alkaen kuulunut myös muutamia pitkä-aikaisia sopimustuotteita, joiden suunnitteluun olemme aktiivisesti osallistuneet jo tuotteiden proto-vaiheessa erilaisista hahmo-malleista ja koeversioista alkaen.
Teemme myös jatkuvasti valmistuksen ohessa tuotteiden kehitystyötä aina tuotteen elinkaaren loppuun saakka.

Esimerkkejä:

____________________________________

FINPOOL biljardipöytä

Finpool on laadukas kotimainen ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu pool-pöytä, jonka suunnittelu markkinoiden tarpeeseen aloitettiin jo v. 1993.
Materiaalit ja mitoitukset pöytiin on valittu siten, että pöytä sopii niin viralliseen kilpailukäyttöön kuin vaikka nuorisotalojen harjoittelupöydäksi. Edelleenkin jatkuvan kehittelyn ja tiukan laadunvarmistuksen tuloksena Finpool-pöytiä on toistaiseksi valmistettu jo useita satoja kappaleita eri koko-variaatioina.
Valmistuksesta on vastannut Jeredes Oy, myynnistä ja markkinoinnista vastaa
Suomen johtava biljardi-tuotteiden myyjä ja maahantuoja Biljardihuolto Oy.

____________________________________

Auditorio-kalusteet

Huonekalutehdas P.O.Korhonen Oy myy ja markkinoi mm. Odeon-tuolia, jonka tuotekehityksessä ja valmistuksessa olemme olleet mukana jo vuodesta 1995.
Odeon-tuolia on valmistettu erilaisina versioina ja erilaisista materiaaleista yhteensä jo useita tuhansia kappaleita sekä kotimaan markkinoille että vientiin.
Tarkka laadunvalvonta ja tuotteiden tasalaatuisuus on mahdollistanut jatkuvan menekin kasvun juuri vientimarkkinoilla, esimerkkinä tuhannen tuolin kertatoimitus Japaniin, sekä lukuisat projektitoimitukset mm. Belgiaan, Hollantiin, Portugaliin, Saksaan ja muualle Eurooppaan sekä Yhdysvaltoihin.

____________________________________

Ravintola-kalusteet

Vakiotuotantoamme on myös ravintoloiden ja kahviloiden erilaiset irto- ja kiintokalusteet. Toimitamme kokonaisurakoiden lisäksi erikoismittaiset ja erikoismuotoiset pöydät, pöytätasot, penkit, tuolit, looshi-sohvat, kaiteet ja muut kalusteet. Ravintolakaluste toimituksissa olemme toimineet yli 10 vuotta yhteistyössä mm. Suomen johtavan ravintolakalustetoimittajan Restatop Oy:n kanssa.
____________________________________Copyright 2006 Jeredes Oy. Site Designed by A Production. Kaikki oikeudet pidetään